vineri, 25 decembrie 2009

4.Doar sa te vad zambind

E.p.o.v
Buzele moi ale Bellei erau lipite de ale mele,degetele ei se jucau cu paru meu tragandu-ma mai aproape.Corpul ei fragil era situat sub al meu in timp ce limbile noastre se duelau intr-un sarut senzual.
Desprinzandu-mi buzele de ale ei m-am asezat pe spate privind pieptul ei greu,buzele ei umflate de la sarut si obrajii ei rosii.
"Doamne,scumpo,pot simti cat de mult ma doresti.Nu mai am rabdare sa il simt inauntrul tau,pot pariu ca esti uda toata,asa e frumoaso?"
Un scancet micut ii scapa printre buze acestea presandu-se de ale mele cu forta.Sanii ei se miscau in sus si in jos cu fiecare respiratie iar eu nu imi puteam lua mainile de pe ei.Privindu-i ii atingeam cu degetul mare sfarcurile.I-am zambit privind-o in ochi.
"Iti place cand le ating scumpo?As putea sa le sug toata ziua.Doamne,ai fi al naibii de uda cand as termina cu tine.Sunt sigur ca penisul meu ar aluneca foarte usor in pasarica ta umeda si stramta."
Buzele Bellei incercau sa formeze cuvinte dar mi-am lipit buzele de ale ei inainte de a cobora cu sarutul la barbie si urcand apoi spre ureche.Dupa ce i-am muscat lobul urechii am suflat usor pe pielea ei umeda inainte sa ii spotesc."Am sa te fac sa ai un orgasm atat de puternic ca ai sa vezi stele verzi Isabella!"
Mana mea cobora incet spre locul umed atingand-o cu degetele mele.
Ochii mi s-a deschis apoi dintr-o data si mi-am dat seama ca era doar un vis.Inainte sa o vad pe fetita mea stiam ce trebuie sa fac : un dus lung si rece.
Mi-am impins corpul obosit de pe podea si i-am aruncat o privire fetitei mele pe canapea sa ma asigur ca inca dormea linistita,tremurand mi-am dus mainile umerii goi si m-am grabit spre baie.
Dupa dus am pasit pe podeaua de lemn in picioarele goale.Doar cu un prosop pe mine ma indreptam spre zona bucatariei unde auzeam chicoteli si tachinari jucause.Puteam sa imi dau seama ca fetele se distrau impreuna.
Intrand in bucatari am auzit-o pe Libby tipand cand Bella ii stergea ceva de pe fata.Cand m-a vazut,fetita mea alerga spre mine.
Ochi verzi superbi se uitau la mine iar eu nu puteam sa ma abtin din ras cand am vazut obrajii albi ai fetitei mele.
"Neata tati,eu si Bella facem clatite"
Stergandu-i putina faina de pe nas rasul meu se auzea mai tare "Bella te transforma intr-o clatita Libby gandacel?"
Dadu din cap in timp ce chicotelile o acopereau : "Nu tati cel prostut, faina a esplodat"
Rasul Bellei se auzea mai tare in timp ce amesteca aluatul in bolul cel albastru."Cred ca te referi ca a explodat, scumpo"
Micutele ei maini se asezara pe piciorusele ei ,inainte sa se intoarca in directia Bellei si sa o priveasca nerabdatoare "Asta am si zis!Esplodat!"
Bella s-a intors catre noi iar obrajii ei s-au imbujorat.Rasul meu se opri atunci cand ea isi opri privirea la prosop.O picatura de apa se prelingea pe corpul meu pana se opri pe linia prosopului.
Mi-am dres vocea si mi-am mutat privirea catre buzele ei care erau intredeschise.Intinzandu-mi mana ,i-am intins usor buzele facandu-le efectiv sa se inchida.
"Nu e politicos sa te holbezi ,iubire"


B.p.o.v
Cand m-am intors nu m-am asteptam la ce vedeam acum.Simteam obrajii meu luandu-mi foc in timp ce ma uitam la Edward Cullen,barbatul care era obiectul fanteziilor mele,purtand nimic altceva decat un prosop.Insa acum vedeam ca fanteziile mele nu il avantajau.
Nu ma puteam opri din a ma uita la pieptul sau dezgolit.Umerii sai lati conducand catre brate musculoase iar eu voiam sa ma bucur de acest lucru.Voiam sa ma cuprind de bicepsii lui si sa ii simt muschii ce se gaseau.
Pieptul lui era perfect catifelat si conducea catre stomacul sau solid,fiecare muschi abdominal era perfect conturat.Puteam sa imi simt buzele care s-au intredeschis cand am vazut privelistea si mi-am folosit toata puterea pe care o aveam sa nu imi ling buzele acolo,in fata lui in timp ce ii priveam corpul de sus in jos.
Avea cel mai perfect corp in forma de "V".Umerii lati care se armonizau perfect cu restul corpului coborand spre talie,proeminenta feselor imi faceau mintea sa o ia razna in totalitate.Singurul lucru care ma dezamgea era blestemtaul prosop care imi bloca restul privelistii.
Nota personala : Data viitoare,voi ascunde prosoapele!
Am urmarit picatura de apa care ii cazuse din par,coborand incet pe piept,urmand apoi conturul fiecarui muschi in parte in timp ce cobora incet pana a fost absorbita de blestematul prosop.
L-am auzind cand isi drese vocea,dar ochii mei au ramas fixati pe corpul sau pana cand am simtit cand mi-a atins barbia inchzandu-mi gura.M-am luptat cu nevoia de a-mi inchide ochii la atingerea senzuala,dar am fost trezita la realitate din fanteziile mele de acea voce seducatoare.
"Nu e politicos sa te holbezi ,iubire" ganduri el.
Inima mea batea aproape sa imi sara din piept."Iubire!".Imi spuse din nou.
Mi-am intors fata rosie ca o tomata spre Libby,simtind nevoia sa imi limpezesc gandurile."Ce zici sa terminam clatitele iar mai apoi sa mancam?".Am intrebat-o incercand sa imi fac vocea sa para cat mai calma.
Incepu sa rada usor."Bella , vreau doua clatite." Imi zambi cu gura pana la urechi iar eu nu puteam sa nu rad.
"Tu,domnisoara sarbatorita,poti avea cate clatite doresti!".I-am spus ciufulindu-i parul in timp ce ea incepu sa rada.
"Plostuta de Bella,ziua mea a fost ieri" ma corecta ea.
M-am intors catre ea si m-am ghemuit pentru a fi la aceeasi inaltime cu ea."Stiu,dar cand eram mai mica,tatal meu imi oferea un weekend intreg pentru ziua mea." i-am spus in timp ce fata ei se lumina asemena unei fetite de Craciun.
Edward se duse sa isi puna niste haine pe el(din pacate) in timp ce eu si Libby terminam de facut clatitele.Imi tineam mainile peste ale ei in timp ce o ajutam sa intoarca clatitele in tigaie,surprinzator ,doar doua au aterizat pe podea.
Cand prima clatita aterizase pe jos,ochii ei s-au marit inainte sa imi sopteasca "nu e nimic,pe asta i-o vom da lui tati."
Amandoua am inceput sa chicotit pana am auzit o voce catifelata indreptandu-se catre noi de dupa dulap."Imi pare rau,despre ce era vorba dovlecel?" .A intrebat-o dupa ce a luat-o din bratele mele asezandu-o mai apoi pe dulap incepand sa o gadile.
"Nimic!" ii raspunse razand in timp ce incerca sa iasa din bratele sale. "Nimic tati!" cuvintele ei ieseau mai zgomotos in timp ce el o gadila mai mult ,iar rasetele ei se inteteau."Bella!Salveaza-ma!"
Am dat din cap in timp ce ma indreptam catre ea,dar Edward,imbracat acum doar in pijamale de flanel m-au oprit inainte sa ajung la fetita care radea.
"Imi pare rau doamna,aceasta este o zona cu restrictie." imi zise afisand un zambet superior.Mainile lui s-au intins in cealalta parte a sa.Inima mea se topi cand vazu aceasta latura jucausa a lui Edward facandu-ma sa il doresc si mai mult.
Mi-am mutat corpul spre dreapta pacalindu-l si astfel facandu-l sa faca un pas inapoi in timp ce eu mi-am schimbat directia spre dulap luand-o pe Libby de acolo si fugind cu ea afara din bucatarie,rasul lui Edward fiind singurul care se auzea.
Planuiam sa fug catre dormitor ,in timp ce o pereche de maini puternice mi-au cuprins talia si m-au tras pe mine si pe fetita ce radea in bratele mele,la pieptul sau.
"Unde crezi ca mergi?",imi sopti trimitandu-mi fiori in tot corpul,in acel moment el tragandu-ma mai aproape de el si tinandu-ma mai aproape de corpul sau.Mi-am intors capul pentru a ii intalni ochii sai verzi care pareau ca ard in timp ce se uitau in ai mei.
Puteam sa vad cum privirea sa cobora spre buzele mele precum facea si privirea mea catre buzele sale.Mi-am inchis ochii in timp ce asteptam ca acea senzatie divina pe care doar buzele lui mi-o ofereau.
"Tati ...da-ne drumul!" Libby tipa "Voi doi sunteti fraieri!"
Edward imi daduse drumul din bratele sale si a trebuit sa ma asez pe canapea ca sa nu lesin.Am asezat-o si pe Libby jos care veni in fata mea. "Bella,haide..Clatite!" imi zise.
"Da,clatite!" am raspuns fara suflare.
Am ajuns intr-un final sa ne bucuram de micul dejun razand in timp ce Libby vorbea aproape tot timpul.Edward nu era cea mai vorbareata persoana,dar fiica sa putea in mod sigur sa vorbeasca toata ziua.Acest lucru era bun,pentru ca nici eu nu eram cine stie ce vorbareata de asemenea.
"Bella,esti toata plina de faina!" Libby rase.
Am privit in jos,si intr-adevar,aveam mai multa faina pe mine decat Libby care nu avea decat un pic de faina pe obraji si pe nas.
"Oh,cred ca da!Uite,de ce nu va pregatiti voi doi in timp ce eu merg sa fac un dus rapid.Apoi ne incepem ziua." Ochii mei s-au indreptat de la Edward catre Libby care imi zambi larg."Suna bine?"
"Da,du-te si fa un dus Bella cea plina de faina" imi raspunse Libby.
"Da,du-te si fa un dus Bella." Edward imi repeta pe un ton incet si catifelat.
Am inghitit in sec si mi-am simtit fata arzand la cat de seducatoare suna vocea sa."OK" i-am raspuns usor ridicandu-ma .Indreptandu-ma catre baie m-am lovit de masa din cauza zapacelii mele.
"Esti bine iubire?" ma intreba ridicandu-se de pe scaun.
"Da,sunt in regula...merg sa fac un dus acum." si cu aceasta m-am facut disparuta,evadand in intimitatea propriei bai.
In timp ce apa curgea pe corpul meu,m-am rezemat de peretele cabinei de dus,mi-am inchis ochii incercand sa imi limpezesc gandurile.Dar apoi de fiecare data cand inchideam ochii puteam vedea ochii lui Edward.Felul cum ochii lui verzi ardeau in timp ce ma priveau.Felul cum ma tinea atat de strans langa corpul sau.Acel corp....
Puteam sa imi simt stomacul cum se strangea intr-un ghem in timp ce imi imaginam corpul lui de zeu deasupra corpului meu.Mici picaturi de transpiratie curgandu-i pe piept in timp ce corpul sau se misca incet de al meu.
Puteam sa imi simt mainile in timp ce imi masau sanii in timp ce ii priveam ochii care si-i dadea peste cap in timp ce se unea cu mine.Respiratia mea devenea din ce in ce mai grea in timp ce mana mea cobora incet ,mai jos pana am ajuns la miezul meu.Fara nici o ezitare,am introdus un deget inauntru,rasufland cu greu si gemand,"Edward".
Tot ce puteam vedea acum era fata lui si acel corp in patul meu.Buzele lui erau doar la cativa centimetri de ale mele inainte sa adancesc sarutul si sa simt respiratia lui dulce pe buzele mele.
“Oh, Edward,”,gemeam si strigam numele lui cand mi-ai introdus si cel de-al doilea deget in timp ce cu cealalta mana imi masam clitorisul.Puteam sa simt toata excitatia si toti fluturii din stomacul meu.
Nu mai aveam deloc contact cu realitatea,doar auzeam mici zgomote in timp ce ma jucam din ce in ce mai repede,iar ca raspuns,pe sub gene ,vedeam cum Edward se misca si el din ce in ce mai repede.Voiam ca el sa geama numele meu,voiam sa stiu ca ii facea placere,, “Mmm, Bella,” ,parca ii auzeam vocea sa catifelata. ACest lucru era distrugator.Nu dura mult pana cand focul din mine se impanzi,facandu-mi fata sa se crispeze iar ochii mei sa se inchida fortat si sa se stranga mai tare.
Dupa ce am terminat,m-am rezemat de perete lasandu-ma incet in jos.
“Wow,” am respirat intr-un final,ochii deschizandu-se intr-un final.El imi oferise cel mai orgasm,si inca nu facusem nimic amandoi.

E.p.o.v
CAnd Bella intra cu piciorul in coltul mesei,m-am ridicat incet de pe scaunul confortabil,ingrijorat ma apropiam catre ea iar privirea mi s-a ingustat sperand ca ea sa nu se fi ranit.
"Esti bine iubire?" ,nu regretam aceste cuvinte care mi-au iesit pe gura, sa ii spun "iubire" era foarte placut,ma simteam confortabil cand ii ziceam asa.
"Da,sunt bine,acum voi merge sa fac un dus." In timp ce se indrepta catre baie,aceste cuvinte i-au iesit intamplator pe buzele ei dulci.
Inchizandu-mi ochii imi masam fruntea cu mana in timp ce o auzeam pe Libby chicotind.
"Tati ,tu si Bella ar trebui sa va casatoriti!".Ochii mei s-au deschis dintr-o data ,si m-am intors catre fiica mea inainte sa ingenunchez langa ea.
Mana ei s-a intins sa o cuprinda pe a mea iar eu am zambit.
"Ce te face sa zici asta Libby gandacel?"
Ridicand din umeri imi dadu drumul apoi la mana inainte sa se intoarca la micul ei dejun.Privirea mea era ingustat in timp ce ma gandeam la ce se petrecea in mintea fiicei mele.
"Tati?imi aduci geanta din camera Bellei?Trebuie sa ma schimb."
Am sarutat-o in crestetul capului,si i-am soptit usor. "Sigur micuto.Merg sa iti aduc geanta.Asteapta aici.Bine?"
Deschizand usor usa dormitorului camerei Bellei ,am zambit cand am vazut hainele aruncate pe jos.
Sunetul dusului care curgea nu acoperea zgomotul care se auzea din baie.Inghitind in sec,ma indreptam incet spre usa intredeschisa,auzind gemetele ei incete.Dand din cap,am incercat sa ma departez pana cand am auzit-o strigand numele meu "Edward"
Ultimul gand pe care il aveam inainte de a intra in baie : "La naiba"
Stand pe podeaua ei,priveam catre sticla aburita,ochii mei descifrand cu greu forma corpului ei.Inghitind in sec ,priveam cum mana ei cobora incet in jos.Intregul meu corp tipa sa ma mut mai aproape de ea,dar simteam cum picioarele mele erau pline de initiativa.
“Oh Edward!”puteam simti urmele corpului ei si puteam sa imi dau seama ca ea se masturba cu gandul la mine.Ascunzadu-mi un geamat,m-am rezemat de perete privind acest inger superb care se masturba cu gandul la mine.
Creierul meu imi spunea sa plec pentru ca era gresit ca eu sa privesc,dar ea ,dar ea suspina numele meu;al nimanui altcuiva.
Mi-am simtit cum pantalonii deveneau din ce in ce mai stramti si nu mi-am putut controla miscarea involuntara pe care mana mea a facut-o in interiorul lor.Ma voi atinge doar odata iar apoi voi pleca.Insa aceasta singura atingere s-a transformat in multiple atingeri,intr-un final ceva in mine explodand facandu-ma sa murmur numele ei.“Mmm…Bella.”
Am vazut cum corpul ei rezemat de perete se lasa in jos incet iar ochii mei s-au marit.Nepasandu-mi de ce se intamplase mai devreme m-am apropiat de sticla,sa ii vad ochii inchisi si buzele intredeschise.Cand isi deschise ochii intr-un final,ea privea fix inainte la cabina de dus respirand si murmurand incet. “Wow.”.
Ochii mei s-au mutat la corpul ei umed si lucios datorita apei si am incercat sa ma departez de ea.Ochi calzi caprui mi-au intalnit privirea iar eu am inghitit in sec.Intr-un final am deschis gura voind sa imi cer scuze.
Bella nu tipa cand ma vazuse acolo.Degete ude mi-au atins barbia si mi-am apropiat corpul de al ei."Edward,de ce esti in baia mea?"
Rositul era o raritate cand venea vorba de expresiile fetei mele,dar mi-am simtit obrajii luandu-mi foc ,iar un zambet isi facu aparitia pe chipul Bellei. "Iti ....pazeam corpul?"
Mana ei imi atinse gatul la spate,si mi-am apropiat fata de a ei nasurile noastre atinagdu-se.Simteam cum apa de pe corpul ei imi uda tricoul alb,iar Bella paru sa observe deoarece obrajii ei erau acum de o culoare roz aprins."Edward se pare ca intri la apa!".
Asezandu-ma in genunchi mi-am scos tricoul alb.La urma urmei,era cinstit.Aplecandu-ma catre ea,mi-am atins nasul de gatul ei inainte sa ii soptesc. "Imi place sa fiu ud pentru tine Isabella!"
In timp ce buzele mele alunecau pe gatul ei,si in timp ce am sarutat-o in coltul gurii,am auzit pasi care loveau puternic podeaua de lemn a camerei Bellei.
"Bella!Nu il pot gasi pe tati,iar telefonul lui a luat-o razna.!"Puteam distinge lacrimi in vocea fetitei mele asa ca m-am departat de Bella facandu-i semn sa taca.stand in liniste m-am intors catre fiica mea,care sarise in bratele mele cand ma vazuse.
Tinand in brate corpul ei micut,am simtit cum isi odihnea capul pe umarul meu si stiam ce urma sa se intample."Tati?Unde a plecat tricoul tau?"
"Libby gandacel..nu ziceai ca telefonul meu suna?"
"Da tati,dar unde.......?"
Iesind din baie,fetita mea se tinea scai de mine.Iesind din camera Bellei,m-am indreptat catre bucatarie,mi-am ridicat telefonul de pe bufet vazand apoi numarul lui Liam pe ecran.Asezand-o pe Libby pe dulap,mi-am pus mainile de o parte si de alta ale corpului ei pentru a ma asigura ca nu cade.
"Edward,ti-a luat destul de mult sa raspunzi!Eu aici mor de frica si tu esti pus pe sotii cu Bella Swan!"
Incercand sa nu rad,o priveam pe Libby care se facea mica la auzul tonului ridicat al lui Liam."Ce s-a intamplat Li?"
"Heather a intrat in travaliu si suntem la spital"
Aproape scapasem telefonul cand simtisem o mana pe talia mea,si m-am intors catre Bella ce zambea.A rosit si si-a ascuns chipul ,inainte sa o ia pe Libby de pe dulap,gadilinu-o usor.Ma bucuram ca Libby era ocupata cat timp il calmam pe prietenul meu.
"Liam,prietene,respira adanc,bine?La ce sptal esti?Venim si noi acum!"
"Suntem la spitalul lui Heather.Veniti cat de repede puteti!".Telefonul lui s-a inchis,apoi facand acelasi lucru.Uitandu-ma in jur,mi-am trecut mana prin par incercand sa le gasesc pe Bella si Libby.
Usa dormitorului s-a deschis iar Libby a iesit in fuga complet imbracata si spalata.Sarind in bratele mele,fetita mea zambi ."Cine a sunat?"
M-am uitat catre Bella care rosi din nou si am lasat-o jos pe Libby."Era Liam.Trebuie sa ajungem cat mai repede la spital.Heather a intrat in travaliu."
Libby se uita in sus la mine cu ochii mari "Tati?De unde vin copiii?"
"Nu acum Libby gandacel,tati trebuie sa se schimbe!Dar vom vorbi in curand bine?"
Fetita mea se bosumfla iar privindu o ,un chicotit imi iesise pe buze."In regula domnisoarelor.am plecat sa ma schimb!"
Bella ma cuprinse de mana in timp ce treceam pe langa ea si se apleca langa urechea mea. I-am simiti nasul langa gatul meu.Intr-un final am vorbit. "Da iubire?"
"Pot sa intru sa te vad schimbandu-te?"



B.p.o.v.
Era gresit si rau,dar si un pic amuzant felul cum el se opri iar ochii lui devenira mai mari decat de obicei.Puteam sa ii simt respiratia cum devenea mai rapida in timp ce ma privea.
"Ummm..." era singurul raspuns pe care il primisem in timp ce respiratia lui devenea mai greoaie si mai rapida.
"Bella,poti sa imi impletesti parul?" m-am uitat in jos ca sa o vad pe Libby care ma tragea de pantalon si i-am zambit inainte sa ma uit din nou la Edward care statea cu o spranceana ridicata.
"Desigur!" i-am spus privindu-l inca pe Edward inainte sa iau micuta fetita in brate si sa o duc pe canapeaua mea,oferindu-i lui Edward intimitatea de care sunt sigura ca acum era recunoscator ca o avea.
In timp ce Edward se grabi catre camera mea,Libby imi dadu peria ei micuta incepand sa ii pieptan parul ei maroniu.
"Bella,clatitele sunt yummmy.Mi-au placut." am putut simti zambetul ei in vocea sa.
"Ei bine,ma bucur scumpo".I-am raspun in rimp ce i-am impartit parul pentru a ii face 2 codite.
"eu sunt Libby!" imi spuse razand.
"Oh?” am intrebat surprinsa.Aveam parul ei impartit cand incepeam sa i-l impetesc,insa am inceput sa o gadil. "Pot sa iti spun atunci Colacel cu miere si ovaz?" radeam amandoua in timp ce o gadilam pe Libby.
“Beelllaa….stop!” imi spuse printre rasete."O sa il pun pe tati sa te pedepseasca."
Ei bine... acest lucru ma facu sa ma opresc pentru ca imi doream ca acest lucru sa se intample."Ei bine nu am vrea sa se intample asta nu-i asa?" i-am raspuns in timp ce mintea mea se gandi la mai multe metode prin care m-ar putea pedepsi Edward.
Dupa ce chicotelile ei se oprira am inceput sa ii impletesc parul.Degetele mele impletindu-i parul intr-o parte apoi mutandu-ma pe cealalta parte.
"Bella.Te casatoresti cu tati al meu?" degetele mele se oprira pentru un timp pana mi-am gasit puterea sa continui mai departe.
"De ce ai vrea asta?" am intrebat pe un ton linistit.
"Pentru ca vreau sa fii mama mea.Toti copii de la gradinita au o mamica si eu vreau una.Tu ai fi preferata mea." imi spuse in timp ce se juca cu degetele in fata ei ca sa fie ocupata.
"Libby ...asta e decizia tatalui tau.Bine?Dar eu iti promit ca voi fi intotdeauna prietena ta." i-am atins apoi nasucul cu unul din degetele mele facandu o sa chicoteasca.
"Si despre ce vorbiti voi acolo fetelor?" Edward intreba iesind din camera si captandu-mi atentia.Era imbracat casual,dar tot arata sexy.Eram surprinsa ca nu salivam.Cand am realizam ca ma holbam la el,am rosit obrajii parca luandu-mi foc.Cu parul dat in fata si asezat dezordonat,am plecat cu Edward catre Suv ul sau.Am asezat-o pe Libby in spate,iar eu am urcat cu el in fata.
Drumul a fost unul foarte linistit,dar nu ma puteam abtine sa nu trag cu ochiul catre profilul lui Edward cand conducea.Cred ca noaptea trecuta a fost obositoare pentru Libby pentru ca pana ce am ajuns la spital ea adormise.

E.P.o.v.

Puteam simti privirile Bellei pe ascuns catre profilul meu in timp ce conduceam.Cand am parcat in curtea spitalului,mi-am intors capul catre ea sperand ca privirea mea sa o intalneasca pe a ei.Cand intr-un final observase ca ma uitam insistent la ea,Bella s-a intors pentru a ma privi in fata.
"Pot sa te ajut cu ceva domnule Cullen?" tonul Bellei fusese unul jucaus.Mi-am intins mana atingandu-i brajii Bellei.Eram gata sa vorbesc cand fetita mea se trezi iar eu mi-am luat mana de pe obrajii Bellei.
Vocea lui Libby somnoroasa vorbi. "Tati,unde suntem?"
Ridicand-o de pe scaunul ei ,am strans o la pieptul meu."Suntem la spital Elizabeth.Matusa Heather o sa iti dea un verisor."
Intrand in spital ne-am apropiat de receptie o asistenta ne zambi "Va pot ajuta cu ceva?"
"Da,o cautam pe doamna Heather Michaels?”
Inainte ca asistenta sa aiba timp sa raspunda,am auzit vocea prietenului meu din sala de asteptare. "Edward."
Femeia mai invarsat imi zambi."Se pare ca ati gasit pe cine cautai.Cea mica ar dori o acadea?"
Am asezat-o jos pe fiica mea iar Bella se apleca catre ea. "Ai vrea o acadea Libby gandacel?"
Libby zambi timid inainte ,iar eu m-am intors catre asistenta care vorbi din nou."Ce aroma vreo scumpo?avem struguri,portocale cirese ,afine.."
"Afine,va rog"
Urcand-o pe fiica mea pe umerii mei,aveam grija de ea pana ce asistenta s-a intors cu acadeaua pe care mi-a inmanat o."Este foarte adorabila.Voi doi faceti o treaba extraordinara in educarea ei,ce cuplu frumos..."
"Multumesc.Chiar apreciez asta." Cuprizand talia Bellei cu mana mea libera,am ghidat o in directia lui Liam.Puteam simti obrajii ei care ii luau foc si culoarea pe care ei o capatau.
Liam venea in directia noastra "Hey oameni buni...sunteti cam inceti."
Privind in directia lui Liam m-am pornit catre el."Unde este sotia ta?"
Bella si Libby au inceput sa rada cand au vazut reactia lui Liam care isi lovi fruntea. "Oh la dracu...trebuie sa o aduc la spital"
Mi-am dat ochii peste cap,el nu constientiza ca era deja la spital.Era nervos."Liam,calmeaza-te,si nu injura in fata fiicei mele.!"
Liam gesticula spre camera sotiei dupa ce se calma. "ei bine,din moment ce nu ai raspuns la telefon,ai ratat nasterea lui.Ce zici ai vrea sa iti cunosti nepotul?"
Zambind am lasat-o pe Libby jos,nedandu-mi seama de cat se murdarise de la acadea pana ce nu vorbi Bella."Du-te sa iti cunoscti nepotul,o curat eu pe Libby!"
Cand am vrut sa deschid gura sa protestez,Bella isi apasa buzele de ale mele reducandu-ma la tacere."Du-te Edward." intorcandu-se catre Liam,Bella zambi.: "Care este numarul camerei ca sa te putem gasi?"
Liam ii raspunse zambind. "206"
Libby ne privi pe amandoi cu fata murdara de la acadea "Pa tati!"..."Pa LI LI"
Facandu-le cu mana,l-am urmat pe prietenul meu Liam .Cand am vazut ca mana lui era mai bine,ma bucuram acum ca nu mai eram partenerul sau.Impingand usa catre camera privata a lui Heather am zambit can am vazut o tinandu-si fiul in brate.Ea ne facu semn sa ne apropiem :"Edward ,fa cunostinta cu nepotul tau,Brennor Cruz Michaels. Brennor,Fiule,fa cunostinta cu Edward Cullen unchiul tau.".In timp ce mi l-a intins pe nepotelul meu,l-am cuprins cu grija in mainile mele.Imi amintea atat de mult de ziua in care s-a nascut Libby.

Amintire
"Hai Carmen, poti face asta.''
Periindu-si parul departe de transpiratia lucioasa de pe frunte, am inghitit, uitandu-ma in jos, la femeia care in curand ar putea sa ma paraseasca , si fiica noastra. Ea mi-a zis cu nopti inainte ca ea nu crede ca relatia noastra va merge vreodata la munca, si ca o pot lua pe fiica noastra. Carmen vroia sa scape de asta.
Aparent , ea nu a vrut-o niciodata pe fiica noastra, dar i-afost prea frica sa imi spuna ca ea se gandea la un avort necesar, stiind asta nu eram mandru de astfel de practici. Mana ei a apucat palma mea, si eu am tras-o inapoi, lasand-o sa se odihneasca de partea mea.
Fiica noastra ar putea fi in camera ei, odata ce s-a nascut , si Carmen mi-ar fi dat unica custodie mie.
Ea a spus ca eu nu am fost niciodata acasa, si ca academia de politie a fost viata mea, si ca ea nu conteaza pentru mine.
"Mai impinge odata Carmen",un tipat ascutit rasuna in tot salonul in timp ce fiica mea inhala prima gura de aer iar eu nu imi puteam stapani lacrimile care nu se opreau din a curge.
Am auzit tonul-dezgustat al in Curand fostei sotii "Luati-o de aici,ea ii apartine lui de acum"
Asistenta se uita in jos catre ea. "Nu doriti un nume pentu ea?"
Carmen dadu din cap. "Nu vreau sa am dea face nimic cu ea."
Mi-am ridicat privirea de la podea si ma gandeam ce am facut pentru ca ea sa o urasca atat de mult pe fiica noastra.Asistenta venea in directia mea cu fetita mea invelita intr-o paturica .I-am mangaiat parul ei micut ."Bine ai venit Elizabeth Grace Cullen!ingerasul meu perfect."
Sfarsitul amintirii.
Maini micute s-au agatat de tricoul meu.Pentru prima data de cand s-a nascut fiica mea,aveam lacrimi in ochi.Am igenunchiat pentru a o lasa pe Libby sa ii vada fata lui Brenor,mainile ei micute atingandu-i pielea catifelata a bebelusului.
"Fa cunostinta cu verisorul tau Brenor,Libby gandacel!"

5 comentarii:

  1. Mmada...multumesc mult pentru ajutor...altfel mai aveam ceva de munca! te pup..si ms inca odata:*:* raman datoare

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos....
    Abia astept urmatorul capitol...

    RăspundețiȘtergere
  3. minunat...vreau capitolul urmator...:X:X:X faci o treaba minunata cu tradusul :-*:-*:-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ramai datoare:d...te ajut cu cea mai mare placere:d...cand mai ai nevoie de ajutor doar spune-mi:D:*:*

    mmada:*

    RăspundețiȘtergere