luni, 21 decembrie 2009

3.Momente pretioase

B.P.o.v

Trezindu-ma in dimineata urmatoare m-am gasit intr-o pozitie destul de ciudata pe canapea iar soarele stralucea prin ferestrele mari,in timp ce ma intideam pe canapea gatul meu era singurul care protesta la miscarea mea provocandu-mi un "awwwww" sa iasa pe gura.
Cand picioarele mele au atins podeaua ,piciorul stang a lovit copia zdrentuita dupa Romeo si Julieta si m-am aplecat sa o ridic si sa o asez pe masuta de cafea inainte sa merg incet catre bucatarie.Cu dulapul de sus plin de Cereale Capt’n Crunch si Frosted Flakes,am optat pentru prima varianta si mi-am umplut un bol cu ele.Pana sa ajung in dreptul mesei pentru a manca si cu o lingura de cereale in gura,telefonul incepu sa imi sune provocand un ecou in intreg apartamentul.
"Ello?" din cauza faptului ca inca mai aveam jumatate de din gura ocupata de cereala nu puteam pronunta corect,mi-am inclinat capul sa raspund cu laptele si cerealele aflate inca in gura mea.
"Este o dimineata de intalnire cu Domnul Chocula sau cu Tony Tigrul?"Alice chicoti la celalalt capat al receptorului.
Am dat din cap de parca acest lucru m-ar fi ajutat sa inghit inainte sa pot raspunde."De fapt,Contele nu a putut fi deranjat la ora asta iar Tony Tigrul era insistent,dar dungile sale nu faceau fata barbei albe a Capitanului."am raspuns cu un chicotit al meu,"Este vre'un motiv pentru care ne-ai intrerupt?" am ras.
"De fapt este" imi zise "Este ziua lui Libby astazi,iti mai amintesti?" a intrebat.In toata ameteala mea,era posibil ca eu sa uit?.Era destul de greu sa ma concentrez la Romeo aseara cand singurul lucru care imi trecea prin minte era Edward Cullen.
"Bella?"a intrebat in timp ce vocea ei ma aduse cu picioarele pe pamant.
"Da...petrecerea...pentru Libby asa e?" am intrebat.Cateva nume am incercat sa le rememorez toata noaptea Libby…Elizabeth,trebuia sa le tin minte bine.Am ajuns la concluzia ca Libby era fetita iar Elizabeth era mama ei?Uhh....aveam sentimente pentru un barbat casatorit.Ce era in neregula cu mine?
"Asa e.O iubesc pe dulceata aceasta.Oh Bella,e atat de adorabila!Ai sa o adori efectiv.Are ochii tatalui ei." Imi vorbea usor.
"Deci voi ajunge sa o cunosc si pe doamna Cullen?"am intrebat,inima mea gata sa imi iasa din piept la gandul ca as ajunge fata in fata cu femeia perfecta care a reusit sa agate un barbat precum Edward.Trebuia sa fie perfecta.
"Ei bine,Esme trebuie sa fie acolo din moment ce ea si Carlisle locuiesc in casa cu Edward.Ei o supravegheaza pe Libby cat Edward este la munca." incerca sa imi explice in timp ce eu incercam sa imi dau seama de cine erau aceste doua persoane
"Ok,lasa-ma sa inteleg.Esme este sotia lui,iar Libby este fetita lor.Atunci cine este Elizabeth,si cine este Carlisle?",vocea mea devenise intepatoare chiar si pentru mine in timp ce incercam sa inteleg care erau membrii familiei corect.Spre surprinderea mea Alice izbucni in ras la celalalt capat al firului.
"Alice Brandon Whitlocknu cred ca este amuzant."
"Imi pare rau Bella".....imi spuse printre rasete.."dar ai inteles totul gresit" incerca sa isi recapete respiratia inainte ca ea sa vorbeasca."Edward a fost casatorit ,dar curva l-a parasit si pe el si pe fiica lor Elizabeth adica Libby cand ea s-a nascut.Libby este fiica lui,iar Esme si Carlisle sunt parintii lui.Dupa cum am mai spus,Ei locuiesc cu Edward asa ca au grija de Libby. "
Am analizat informatia stant in tacere si nici macar nu observasem zambetul care mi s-a intins pe fata in timp ce ma gandeam.Edward nu avea o sotie,dar nu insemna ca era singur,dar imi dadu speranta ca as avea o sansa.
"da ,de parca s-ar intampla asta vreodata." am vorbit incet.
"Ce ?" Alice intreba.
"OOO,scuze.Vorbeam singura,deci vorbeam despre petrecere" Am schimbat subiectu stiind ca Alice era usor de distras.
"Da,asa cum spuneam,cred ca e cazul sa mergem la cumparaturi." spuse linistita "nu stiu tu,dar eu am nevoie de o tinuta,dar gandeste-te,eu stiu ca tu sigur ai nevoie de o tinuta.Stii ,ca o vedetea de cinema,fara mine ai fi pierduta in materie de imbracaminte."
"Multumesc Alice,asta nu a sunat deloc a insulta." i-am zis pe un ton ironic.
"E bine atunci ,voi trece sa te iau cam intr-o ora jumatate,acest lucru iti va da suficient timp pentru ca tu sa te imbraci ." a vorbit fara ca sa imi dea timp de gandire "Bine,ne vedem atunci.Bye!"
Am privit o secunda telefonul inainte de a inchide ,iar mai apoi am privit in jos la bolul de cereale.
"Ei bine capitane,mai avem o ora jumatate de stat amandoi,asa ca sa-i dam drumul." si am inceput sa mananc din cereale.



E. P.o.v


Toata casa era decorata in roz,iar ochii mei ardeau la vazul acestor culori puternice.Auzind pasi in spatele meu m-am intors vazandu-l pe Liam cu mainile aruncate in aer "Wow Edward,arata de parca un clown a dat tarcoale pe aici!"
Am inchis ochii si am dat din cap,iar rasul meu se auzi "Da Liam,sunt constient de lucrul acesta!"
Un ras zgomotos im ajunse apoi la urechi iar eu am oftat. "Grozav"
Batandu-ma cu mana pe umar cu simpatie,imi stranse mana inainte de se intoarce catre sotia sa Heather care era insarcinata."Hey Edward,ce decoratiuni frumoase,ma gandeam sa colorez camera copilului asa."
Prietenul meu se albi la fata. "Heather scumpo,copilul va fi baiat."
Heather ridica din umeri iar apoi isi duse mana pe burta "SI?barbatii adevarati poarta roz Liam,asa e Libby gandacel?"
Fetita mea veni topaind catre mine inconjurata de cativa prieteni "Asa e matusa Heather.Sa ghicesc ca unchiul Li nu e un barbat adevarat."
Ochii lui Liam au capatat o imagine jucausa iar apoi a cuprins o pe Libby mai apoi gadilandu o.Tipete si mici chitaieli ii ieseau fetitei mele iar eu zambeam "Tati,salveaza-ma! Monstrul gadilici m-a prins!"
Pasind in spate mi-am ridicat mainile in aer."Imi pare rau Libby gandacel,mainile mele sunt legate "
Tipetele ei micute s-au transformat in maraituri in timp ce incerca sa scape din mainile lui Liam. "Cred ca nici tu nu esti un barbat adevarat de asemenea!"
A scos apoi limba afara in directia mea iar eu m-am indreptat catre ea. "Nu-mi pasa ca e ziua ta domnisoara,tie-ti limba in gura,sau o pasare va zbura si va crede ca e un vierme si va ataca.Ai inteles?"
Liam ii daduse drumul fetitei in timp ce eu o certam,iar ea se cuminti. "Imi pare rau tati!"
Facandu-i din ochi ingerasului meu i-am zambit inainte sa ii sarut fruntea "Este in regula dovlecel,acum poti merge sa te joci!"
Libby pleca spre grupul de copii,stiam ca era suparata pentru ca o certasem.Liam si Heather ma priveau cu zambetul pe fata. "Ce?" am intrebat.
Liam rase "Tocami ai certat sarbatorita,e ca o blasfemie.!"
Un alt zambet imi aparu pe fata cand am auzit chicotelile fetitei mele si o vazusem pe Libby in bratele lui Jasper.



B.P.o.v

Am tipat cand am vazut rochia pe care mi-o alesese Alice sa o port eu incercan sa o fac sa para mai lunga.Era o rochie de un rosu aprins abia daca se apropia de genunchi si totusi era nepotrivita pentru petrecerea unei fetite.
Rose pe de alta parte,putea sa poarte si un costum de dansatoare din buric si tot sa arate eleganta fara sa arate ridicol.Unele fete au tot norocul.
"Alice,esti sigura ca asta arata bine?" am spus in timp ce incercam sa mai trag de rochii si sa o arajez in zona bustului asiguraandu-ma ca nu voi avea accidente.
"De ce esti asa preocupata de cum arati?" imi spuse chicotind cu o spranceana ridicata.
"Pentru ca este petrecerea unei fetite,nu o iesire intr-un club de noapte Alice!"
"Oh Bella,doar calmeaza-te!" imi raspunse.
"Da,arata bine pe tine,nu-i asa Emmett?" Rose ni se alatura in timp ce stateam sub arcada de balonase roz din curtea din spate.
Emmett murea de ras atunci cand ma impiedicasem pe tocurile inalte si aproape cazusem,dar am reusit sa imi recapat echilibrul nu datorita lui.Rose il lovise in coaste drept raspuns.
"Da Bells,arati foarte bine" imi raspunse cu un zambet mare jucaus.
"Hei zambiti,sunt copii mici pe aici" spuse Emmett serios.
Nu puteam decat sa rad auzind tonul serios din vocea sa.Dar inainte sa pot rade de el,un ras micut imi zbura pe la ureche,un mic ghem roz zbura catre Jasper.
"Hey Libby", o prinse in brate si ii saruta obrazul.
"Buna Jazz!" spuse ca un chitait micut.
"Haide Libby gandacel,e randul meu." Alice isi intinse mainile pentru ca Jasper sa i-o dea pe Libby."Ce face sarbatorita mea mare?" ii spuse in timp ce Lbby se aseza confortabil in bratele ei.
"Biiiiiiiiiiiiiineeeeeeeeee!" Libby raspunse cu un zambet mare pe fata.
"Haide sa mergem sa il salutam pe tati,bine?" Libby dadu din cap drept raspuns iar eu mi-am ridicat privirea vazandu-l pentru prima data in ziua aceea.
Se putea sa fie mai bine de atat?Daca da,Edward Cullen avea de-a face cu asta.


E.P.O.V.

Alice intra in camera cu Libby in bratele ei iar eu ii zambeam in timp ce fetita mea vorbea cu rosalie si Bella. Imi muscam buza in timp ce ma gandeam la ziua cand Libby s-a nascut iar EA a plecat.Maini micute mi-au cuprins obrazii si mi-au strans buzele. "Uite Alice,tati e un pestisor."
Un ras frumos imi ajunse la urechi cand Bella chicoti iar eu imi tineam buzele inca nemiscate cat Libby inca se juca."Nu te bosumfla tai,nu e ziua ta.Daca vrei sa plangi nu poti nici daca vrei.!"
Bella radea mai tare,iar mainile lui Libby se dadura la o parte de pe obrajii mei iar un zambet ii aparu pe fata."Tati uite,Domnisoara Bella rade de tine!"
Cuprinzandu-i mainile sale micute in ale mele,i-am sarutat una din ele. "Pot sa o aud Libby gandacel"
Am luat-o pe Libby in bratele mele din ale lui Alice. "Va multumesc ca ati venit,apreciez asta"
Mi-am indreptat atentia catre Bella si am privit o atent "S-a intamplat ceva astazi?"
"Nu am verificat inca,dar te intorci cu mine acasa?"
Am dat din cap,jucandu-ma cu parul fetitei mele care isi incorda corpul. "Da,dar o voi lua pe Libby cu mine daca nu te deranjeaza."
Mana Bellei s-a intins pentru a se juca cu parul fetitei mele in acelasi timp cu mine. "Nu,este ziua ei,merita sa stea cu tatal ei!In afara de asta este extrem de adorabila."
Dand din cap am zambit. "Multumesc Bella."
Am vazut blitul camerei si mi-am indreptat privirea catre Alice care ne facuse la toti 3 o poza.
Chicotitul ei imi sugera ca ea credea ca e o poza adorabila si am auzit-o pe Bella vorbind. "Alice,imi poti face si mie niste copii atunci cand le descarci?"
"Desigur Bella,orice poza vrei ,o poti avea.!"
Un cantec se La multi ani se auzi iar apartele faceau poze cu fetita mea mica Libby,$ lumanari erau asezate gramada pe tortul ei,iar mamei mele ii luase aproximativ 4 ore sa il faca sa arate incredibil.
Aplauzele au animat curtea din spate,iar eu mi-am indreptat privirea catre pamant.Mana dreapta a lui Liam se aseza pe umarul meu."Cresc asa de repede!Faci o treaba excelenta ca tata Edward.Eu si Heather suntem mandri de tine"
Ochii mei verzi s-au umplut de tristete.Degete straine s-au impletit cu ale mele si mi-am ridicat privirea intalnind acei ochi ciocolatii superbi."Esti bine Edward?"
"Da Bella,sunt bine.Multumesc pentru grija"
Degtele ei imi mangaiau obrajii si faceau conturul barbiei mele.Am inghitit in sec inainte de a ma departa de ea."Trebuie sa ajut la servit."
Cat ma departam ma injuram mental ca am plecat din locul unde voiam cu disperare sa fiu.Langa ea.Bella era o femeie extraordinara si merita mai mult.Nu ma puteam apropia mai mult de ea pentru siguranta ei,pentru siguranta lui Libby.
Dupa ce am servit pe toata lumea m-am asezat pe un scaun lasandu-mi capul pe oparte si inchizand ochii.M-am decis sa nu mananc nici o prajitura desi toata lumea parea sa se bucure.


B.Pov
Dupa ce Edward plecase obrajii mei s-au inrosit.Stiam ca fortasem nota,dar efectiv nu m-am putut controla in preajma lui.era superb aratand ce simtea cu adevarat.Nu purta nici o masca de sentimente false in acel moment,iar eu m-am lasat dusa de val mai mult ca oricand.
Avand nevoie de un moment de singuratate m-am departat usor de grup.
"Vii des aici?" am auzit o voce intrebandu-ma.
"Nu...e prima data." i-am raspuns.Barbatul brunet cu ochii caprui isi puse mainile de o parte si de alta a corpului meu.
"Poate vrei sa mergem intr-un loc care sa devina familiar..." sugera barbatul.
"Jacobs" am auzit o voce strigand iar mai apoi vazandu-l pe Edward venind si facandu-mi semn sa merg mai departe.
"Te-ar deranja daca nu mi-ai mai hartui invitatii?" l-am auzit.Ce e drept asta si eram pentru el.un invitat.El nu ma cauta pe mine,ci pur si simplu a venit sa ma ajute.E un lucru bun nu?ar fi facut asta pentru oricine,chestia cu protejatul.Dar de ce inima mea s-a scufundat?


E.P.o.v
"Te-ar deranja daca nu mi-ai mai hartui invitatii?"
Kyle ma privea confuz "Nu o hartuiam,doar flirtam cu ea."
Un marait imi iesi pe buze "Asta a fost hartuire Jacob,si daca te mai prind odata,corpul tau va sta intr-o punga de plastic.Ma intelegi?"
O singura data ma mai infuriasem asa,atunci cand un alt barbat o lovise pe EA.
M-am dat la o parte si am vazut-o pe fetita mea cu o fata infricosata. "Tati,esti bine?"
Am ingenunchiat in fata ei."Da Libby,sunt bine,tati si domnul Kyle glumeau si ei,nimic sa te ingrijorezi.Asa e Jacob?"
Jacob dadu din cap furios."asa e Libby,eu si tati glumea si noi,nimic rau."
Ridicand-o in brate pe fiica mea i-am soptit printre dinti "Niciodata,intelegi?"
El imi sopti "Da domnule!"
Fata ei inca avea o priire speriata cand am asezat-o pe picioarele mele insa un zambet ii aparu cand il vazu pe Emmett. "Buna domnule Emmett"
A luat-o in brate iar fetita mea tipa usor in gluma. "Hei Edward,Bella vrea sa vorbeasca cu tine ceva despre micuta ta" o gadila in timp ce vorbi. "ceva de deschis cadouri"
Mi-am muscat buza si m-am intors catre fiica mea "Sa fii cuminte micuto!"
In timp ce ma apropiam de Bella,Rosalie si Alice vorbeau incet cat timp ma depatam iar mana lui Jasper imi cuprinse umarul."Merg dupa cadoul lui Libby,te superi daca pun la punct unele lucruri pentru tine?"
Dand din cap l-am privit cu atentie pe prietenul meu "Crezi ca Bella s-a suparat pe mine?Poate il placea pe Jacob si am stricat treburile!"
El rase. "Nu Edward,aia era fata Bellei ingrozita.Eram gata sa intervin eu dar tu erai mai aproape de ea decat oricare din noi ceilalti.Esti bodyguardul ei.E treaba ta sa ii protejezi corpul si pe ea!"
Ma uitam atent la el cu mirare "Ce dracu trebuie sa insemne si asta?sa ii protejez corpul?"
Un repros micut se auzea din spatele meu "Uh-oh ,buni,tati a zis ceva urat!10 minute esti pedepsit tati."
"Tati poate sa isi ia chiar acum cateva minute libere"
Omana imi atinse gatul "Edward Anthony Cullen,parca am vorbit ceva despre expresiile urate.Acum trebuie sa te abtii avand in vedere ca e o curte plina de copii prescolari!Ce e in capul tau tinere?"
Fata mamei mele avea o expresie furioasa,ca si cum era pe punctul de a comite o crima. "Cred ca Bella e pe punctul de a tipa la mine asa ca nu stiu la ce sa ma astept.Sunt complet nervos."
Mama mea zambi "Sunt sigura ca vrea sa iti multumeasca pentru ca ai luat cretinul ala de pe capul ei,la urma urma esti bodyguardul ei!"
Mama mea pleca iar eu ma apropiam de Bella.Eram pe punctul de a imi cere scuze.Mainile ei mi-au acoperit buzele in timp ce ale ei imi magaiau obrazul apoi se uita direct in ochii mei.
"Multumesc Edward chiar apreciez ce ai facut pentru mine."
Daca as fi putut sa ma topesc,acum eram o balta pe jos."Cu placere iubito!"
Gura vorbi inaintea mea.Bella se opri si se uita in jos unde Elizabeth se tinea strans de pantalonii mei. "Pot sa te ajut cu ceva Libby?"
Libby incepu sa dea din cap in joaca. "Libby ,scumpo,creierul o sa iti iasa pe dupa orechi daca mai dai asa din cap.Acum,cu ce pot sa te ajut draga mea?"
"Matusa Alice a zis sa iti misti fundu la masuta de cadouri!"
I-am sarutat fruntea "Bine maimutica mea,e vremea pentru desfacut cadouri!"
Am privit-o pe Bella si i-am zambit politicos in timp ce zambetul ei pali. Nu voiam sa ii spun iubito,pur si simplu mi-a iesit fara sa gandesc.
M-am intors catre fiica mea "Sarbatorita vrea sa deschida cadourile?dar inainte de asta trebuie sa zica ceva"
Fetita mea isi drese vocea apoi vocea ei subtire rasuna in toata incaperea. "Multumesc ca ati venit la ziua mea! sunt foarte fericita.Va multumesc!"
Era rosie la fata cand am asezat-o pe podea insa nu trecu mult pana se urca pe scaun si incercam sa imi stapanesc rasul cand ii inmanam cadourile. "Bine dovlecel,acesta este de la Rosalie si Emmett!"
Mi-am intors fata catre ei minand un multumesc si m-am intors catre Libby analizandu-i expresia fetei in timp ce desfacea cadoul "Tati,mi-au luat ppropriul ipod.!"
Aveam o expresie socata pe fata cand Rosalie vorbi."Sunt si unele melodii pe el,iar numele tau e gravat pe spate!Iti place?"
Fetita mea incepu sa rada "Mi platze,multumesc"
Am vorbit incet "Nici macar eu nu am un ipod,iar fiica mea de 4 ani are deja unul."
Libby se intoarse catre mine. "Nu e nimic tati,il voi imparti cu tine"




B.P.o.v
Nu puteam sa nu zambersca cand eram in prezenta lui Libby,era cea mai dulce fetita pe care o cunoscusem vreodata.Nu puteam sa nu zambesc cand i-a zis lui Edward ca va imparti ipod ul cu el.
I-a dat cadoul meu urmatorul iar eu imi rodeam o unghie sperand ca ii va place.Am furat ideea de la tatal meu care imi daduse o bratara atunci cand nu a avut idee ce sa imi cumpere. O bratara incantatoare.
Am privit-o pe Libby cum desfacea cutia cu manutele ei micute.Am privit mainile puternice ale lui Edward care au ridicat bratara si urmareau fiecare pandantiv micut prins de ea si imi zambi.
"Ce inseamna fiecare pandantiv?" ma intreba incet ca si cum ar fi fost un secret pe care il impartaseam amandoi.
Am mers un picut si am ingenunchiat ca sa pot atinge fiecare pandantiv micut al bratarii.
"Coroana e de la Libby,pentru ca ii spui printesa ta ,iar leu e pentru tine,pentru ca esti feroce,gata oricand sa faci orice si sa o aperi pe fetita ta.".am zambit dupa ce am spus sensul pandanditevelor. Era uimitor cat de professional si rece era Edward in timpul muncii,dar cand ii auzea vocea fetitei,totul din jur se topea.
Libby se uita in sus la mine "Unde e pandativul care sa te reprezinte pe tine domnisoara Bella?"
Privindu-i ochii sa minunati verzi i-am zambit "Ma gandeam ca vei vrea altele,asa ca poate intr-o zi vei vrea sa mergem sa iti cumparam pe cele pe care le vrei."


E.p.o.v
"Multumesc d-ra Bella."
Mangaindu-i parul Bella ii zambea divin "Cu mare placere scumpo"
Alice, Jasper, parintii mei, Heather, Liam si cu mine , am pus banii la comun pentru un cadou mai mare.Voiam sa o duc pe Libby la Disneyworld.Cand Libby si-a deschis cadoul am auzit un tipat din partea ei "Mergem la Disneyworld"
Sarise si ma cuprinse cu bratele ei micute.Fata mea era acaparata de multi pupici din partea ei.Dupa ce petrecerea se terminase am asezato pe Libby pe bancheta din spate a SUV ului.Bella statea in spatele mei si in dadu sacul ei de dormit. "Poftim Edward!"
Luand sacul de dormit din mainile ei ,i-am zambit sub forma de multumire inainte sa deschid fermoarul .Am invelit-o si i-am sarutat fruntea. "Sa dormi bine gandacel micut!"
Deschizand portiera Bellei,i-am zambit in timp ce ea facu o fata exasperata inainte sa urce in masina. "Obisnuieste-te cu asta Bella." Am urcat pe scaunul soferului iar apoi am pornit la drum.
Tragand cu ochiul,priveam catre frumoasa care statea in dreapta mea,adormea si imi venea sa rad la gandul ca o zi cu Libby putea epuiza pe cineva.Am parcat masina in garaj iar apoi am oprit motorul.
Coborand de pe locul meu,m-am indreptat catre partea Bellei ,i-am mangaiat obrazul "Haide Frumoaso ,trezeste-te!"
Ochii ei s-au intredeschis iar eu i-am zambit cand i-am deschis portiera.Usor am luat-o le Libby in brate,mi-am incuiat masina si i-am sugerat Bellei sa mearga inainte pentru ca noi sa mergem dupa ea pana la apartamentul ei.
Am asezat o pe fetita mea pe canapea,si am invelit-o cu patura.M-am intors catre Bella sa vorbesc cand ea s-a aplecat si si-a lipit buzele de ale mele.Eram in stare de soc cand s-a retras chicotind "Toata seara am vrut sa fac asta.Noapte buna Edward!"
Lasandu-ma usor pe podea,m-am rezemat de canapea inchizandu-mi ochii si remeorand buzele care ma atinsesera adineauri."Doamne,asta a fost grozav,buzele ei sunt atat de moi,Ma intreb de ce m-a sarutat.Drept multumire sau pentru ca asa a vrut ea?"
Manute mici au ajuns la parul meu si am auzit vocea somnoroasa a lui Libby la urechile mele."Tati,de ce stai jos pe podea?"
"Suntem acasa la Bella Dovlecel,Vom dormi aici.Incearca sa te odihnesti putin.bine?"
Am inceput sa ii cant fetitei mele ,stiind ca mereu adormea cand auzea vocea mea.M-am intins pe podea langa canapea stiind ca daca vreo una dintre fete se va trezi voi sti.


B.P.o.v
Mi-a luat toata puterea sa nu fug in dormitor dupa ce il sarutasem pe Edward.Imi dorisem asta toata ziua dar nu aveam curaj.Dupa ce usa se inchise respiratia mea devenea din ce in ce mai rapida.M-am rezemat cu spatele de usa incercand sa ma linistesc,iar dupa ce m-am gandit de aporximativ 84 de ori la felul cum se simteau buzele lui pe ale mele m-am departat de lemnul usii si m-am schimbat in pijamale ,inca avand un zambet prostut pe fata.M-am bagat in pat in speranta ca acest sarut a fost primul din multe altele care ar putea sa mai fie.




4 comentarii:

  1. la sarutat...nu-mi vine sa cred...cat de tare!!!:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. superrr:X:X....

    la cat de somn mi-a fost aseara:))...

    astept nextul;))

    te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  3. super tare, traduci forte bine felicitari, deabea astept continoarea, chiar daca stiu ce se intampla deoarece l-am citi in engleza(nu am ami avut rabdare), ii super tare felicitari si succes in continuare:*:)

    RăspundețiȘtergere